In de ruim twintig jaar dat wij steigers bouwen heeft HDV Steigerbouw veel ervaring opgebouwd, zowel met gewone als met allerlei complexe projecten. Hierdoor is HDV Steigerbouw al ver in de voorbereiding van een project in staat om mee te denken met de klant.

HDV Steigerbouw is betrokken bij projecten in de bouw, haven & industrie en offshore. Variërend van nieuwbouw en restauratie tot petrochemische en infrastructurele projecten. HDV Steigerbouw zorgt voor een veilige werkplek op hoogte, zowel op land als boven het water.

Onze expertise ligt in het vormen van steigers voor complexe bouwprojecten, met inachtneming van alle mogelijke veiligheidsmaatregelen. HDV Steigerbouw kan zeer snel schakelen. Bijvoorbeeld bij een lekkage op hoogte of een mankement in een havenkraan.

NIEUWS

Gevelsteiger Middelburg

Middelburg Gevelsteiger ten behoeve van schilder werkzaamheden in het centrum. Door het gebruik van ons modulaire steigermateriaal kunnen wij alle obstakels in de gevel ondervangen. Ook het specifiek aanbrengen van elke gewenste vloerhoogte is bij ons mogelijk.  

Bekijk dit project

Goes Westerkerk

Bij dit prachtige project hebben wij een steiger geleverd voor het herstel van de kerktoren en koperen spits. Boven de kerkdaken zijn muur consoles toegepast om de steiger op te zetten. In opdracht van Bouwbedrijf van de Linde uit Goes.

Bekijk dit project

Watertoren Domburg

Watertoren Domburg Steiger voor de renovatie van de watertoren in Domburg. Dit bijzondere object is in ronde vorm door ons in de steigers gezet. Zo volgt de steiger de gevel en kan er overal goed gewerkt worden.

Bekijk dit project