STEIGERS

Heeft u een project dat snel en vakkundig in de steigers gezet moet worden? HDV Steigerbouw helpt u graag met het (de) monteren van de steigers. Snel, professioneel en efficiënt monteren wij onze stalen of aluminium steigers voor u.

Om op (grote) hoogte te kunnen werken zijn steigers onmisbaar. Het monteren van een veilige steiger is een ingewikkeld proces, te meer doordat er steeds meer (complexe) regelgeving komt. Daarbij stelt HDV Steigerbouw altijd de klant en zijn werkzaam­heden centraal. Steigers moeten onder alle omstandigheden veilige werkplekken zijn. Wij doen daar nooit concessies aan.

AFSCHERMING METHODE STEIGERS

Steigerbouwbedrijf HDV is naast het monteren en demonteren van uw steigers, expert in de afscherming van steigers. U kunt kiezen voor de afscherming van uw steigers zodat er ook bij slechte weercondities kan worden doorgewerkt of ter voorkoming van overlast van stof bij asbestverwijdering of straalwerkzaamheden.

SOORTEN STEIGERS

HDV Steigerbouw werkt met allround / snelbouw en traditionele steigerbouw systemen. Hoogwaardige kwaliteit steigers, in staal en/of aluminium.

Wij leveren de volgende soorten steigers:

  • Systeem steigers
  • Hangsteigers
  • Metsel steigers
  • Overbrugging steigers
  • Bouwsteigers
  • Ondersteuningsconstructies steigerbouw

Beschikt u zelf over steigermateriaal maar heeft u niemand om de steiger te monteren? Ook dan staat ons steigerbouwbedrijf voor u klaar! Bel ons voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op 0118 – 466550 of mail HDV Steigerbouw. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan ook via offerte steigers