STEIGERS

Heeft u een project dat snel en vakkundig in de steigers gezet moet worden? HDV Steigerbouw helpt u graag met het (de) monteren van de steigers. Snel, professioneel en efficiënt monteren wij onze stalen of aluminium steigers voor u.

Om op (grote) hoogte te kunnen werken zijn steigers onmisbaar. Het monteren van een veilige steiger is een ingewikkeld proces, te meer doordat er steeds meer (complexe) regelgeving komt. Daarbij stelt HDV Steigerbouw altijd de klant en zijn werkzaam­heden centraal. Steigers moeten onder alle omstandigheden veilige werkplekken zijn. Wij doen daar nooit concessies aan.

AFSCHERMING METHODE STEIGERS

HDV Steigerbouw is naast het monteren en demonteren van uw steigers, expert in de afscherming van steigers. U kunt kiezen voor de afscherming van uw steigers zodat er ook bij slechte weercondities kan worden doorgewerkt of ter voorkoming van overlast van stof bij asbestverwijdering of straalwerkzaamheden.

MATERIAAL

HDV Steigerbouw heeft gekozen voor de Layher Allround systeemsteiger vanwege de flexibiliteit en de prettige wijze waarop hiermee vlot te werken is. De maatvastheid van alle Layher steigeronderdelen zorgt voor een goede montage en demontage met een zeer groot toepassingsgebied.

TRANSPORT

HDV Steigerbouw beschikt over twee vrachtwagens met een kraan en haakarm als ook een gevarieerd arsenaal aan kleinere transport middelen. Met dit laad- en transportvermogen is HDV Steigerbouw in staat het gehele logistieke traject zelf te verzorgen. Dit heeft zowel voor ons, als onze klanten, vele voordelen. HDV Steigerbouw werkt uitermate onafhankelijk, snel en efficiënt. U bent bij ons tijdens zowel montage als demontage verzekerd van een minimale hoeveelheid overtollig steigermateriaal op het bouwterrein

SOORTEN STEIGERS

HDV Steigerbouw werkt met allround / snelbouw en traditionele steigerbouw systemen. Hoogwaardige kwaliteit steigers, in staal en/of aluminium.

Wij leveren de volgende soorten steigers:

  • Systeem steigers
  • Hangsteigers
  • Metsel steigers
  • Overbrugging steigers
  • Bouwsteigers
  • Ondersteuningsconstructies steigerbouw

Beschikt u zelf over steigermateriaal maar heeft u niemand om de steiger te monteren? Ook dan staat ons steigerbouwbedrijf voor u klaar! Bel ons voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op 0118 – 466550 of mail HDV Steigerbouw. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan ook via offerte steigers.