HEEFT U EEN STEIGER NODIG?
ONTVANG NU EEN VOORSTEL »

BEL ONS NU:
0118-466550

hoogste-punt-plaatwerkerij-vlissingen-hdv-steigerbouw-nieuwbouwsteigers

Net voor de bouwvak vakantie is het hoogste punt gehaald in het project “Zorgcentrum Scheldekwartier Vlissingen” met de realisatie van een leuning op 18 meter hoogte.

Gaandeweg het project heeft HDV er diverse inventieve oplossingen weten te realiseren zodat de aannemer te plaatsen de werkzaamheden op veilige wijze kon uitoefenen zoals een werkvloer om werkzaamheden aan de dakconstructie uit te kunnen voeren en uitbouwsteigers om aan het dak en de dakgoot te kunnen werken.

De monumentale Zware Plaatwerkerij in Vlissingen wordt omgebouwd  tot een gloednieuw zorgcentrum met een mix aan functies van wonen tot vrijetijdsbesteding. In het kolossale gebouw worden 53 somatische woningen gebouwd, 6 PG groepswoningen, 54 zorgwoningen aangevuld met een Brasserie, opleidingsruimte, atelierruimte, kapsalon, winkel, fysiotherapieruimte, theaterzaal en parkeergarage.

De gesloten gevel is opengebroken en er zal veel met glas worden gewerkt. De grote deuren worden opengezet en de architect tekende een transparante glazen doos op de begane grond. Aan de binnenzijde worden drie woonverdiepingen gerealiseerd met vides die als een ‘los meubelstuk’ in de enorme ruimte komen te hangen.

Een bijzonder project dus!

Made by Shinemark © 2016 HDV Steigerbouw