HDV Steigerbouw maakt zowel gebruik van layher All-round systeemsteigermateriaal, als van Tube-lockmateriaal.

Het Tube-locmateriaal betreft een pijp-koppeling systeem wat gebruikt kan worden om traditionele steigers te bouwen.

HDV heeft gekozen voor de Layher Allround systeemsteiger vanwege de flexibiliteit en de prettige wijze

waarop hiermee vlot te werken is. De maatvastheid van alle Layher steigeronderdelen zorgt voor een goede montage en demontage met een zeer groot toepassingsgebied.

ONDERSTEUNING

Voor ondersteuningssteigers maakt HDV gebruik van het Layher All-round systeem. Een Layher ondersteuningssteiger is samengesteld uit standaard Allround onderdelen wat voordelen biedt door de snelle en eenvoudige montage, flexibele staanderafstand met diverse standaardlengtes, breed en gemakkelijk toepasbaar.

RENOVATIE

Renovatie is er in verschillende vormen en werkgebieden. Er is grootschalig en langdurige renovatie zoals bijvoorbeeld renovatie aan alle Zeeuwse kerktorens, het hoofdkantoor van de Koninklijke Schelde Group of de binnentuin van het Provinciehuis. Ook zijn er kleinschalige en korte renovatie zoals bestaande woningverbetering zowel voor binnen als aan de buitenkant. De bijbehorende werkzaamheden zoals schilderwerkzaamheden, stralen, stukadoren, voegen of gevelreiniging zijn hiermee onlosmakelijk verbonden en kunnen niet zonder een goede, veilige steiger plaatsvinden. Voor deze werkzaamheden zet HDV de Layher all round steigers of Tube-Lock steigers in.

INDUSTRIE

HDV steigerbouw levert steigers voor industriële en offshore projecten, zoals de scheepsbouw en/of jachtenbouw en (chemie) industrie.
HDV steigerbouw voert de meest complexe steigerwerken in en buiten Zeeland uit en blijkt keer op keer dé partij die vanwege haar expertise in wordt gehuurd om de meest complexe steigerwerken te tekenen en uit te voeren.
HDV steigerbouw heeft gecertificeerde mensen en alle benodigde steigermaterialen in huis. Graag tonen wij u enkele foto’s van recente steigerwerken.

STEIGERBEKLEDING

HDV Steigerbouw levert en bevestigt verschillende soorten steigerbekleding om uw werkzaamheden
veilig te laten verlopen en tegen alle mogelijke weersomstandigheden te beschermen. Netten, kappen en krimpfolie behoren allen tot de mogelijkheden. Onderstaand ziet u diverse foto’s van steigerwerken met steigerbekleding die reeds door HDV Steigerbouw zijn uitgevoerd.

  • TRANSPORT

    HDV Steigerbouw beschikt over twee vrachtwagens met een kraan en haakarm als ook een gevarieerd arsenaal aan kleinere transport middelen. Met dit laad- en transportvermogen is HDV in staat het gehele logistieke traject zelf te verzorgen. Dit heeft zowel voor ons, als onze klanten, vele voordelen. HDV werkt uitermate onafhankelijk, snel en efficiënt. U bent bij ons tijdens zowel montage als demontage verzekerd van een minimale hoeveelheid
    overtollig steigermateriaal op het bouwterrein

HEEFT U EEN STEIGER NODIG?  ONTVANG NU EEN VOORSTEL!