Certificering steigerbouwbedrijf HDV

Om op (grote) hoogte te kunnen werken zijn steigers onmisbaar. Het monteren van een veilige steiger is een ingewikkeld proces, mede vanwege de aangescherpte regelgeving. Steigers moeten onder alle omstandigheden veilige werkplekken zijn. Daar doen wij nooit concessies aan.

HDV Steigerbouwbedrijf is ISO9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB). Onze steigerbouwmonteurs en steigerbouwers zijn in het bezit van alle vereiste diploma’s en certificaten en werken volgens de richtlijn.

Steigerbouw

Ons steigerbouwbedrijf werkt met eigen personeel, gereedschappen, materialen en machines. Alle materialen worden getest volgens de NEN richtlijnen. Zo beschikken wij altijd over de juiste materialen, gereedschappen en machines en kunnen wij een uitstekende kwaliteit waarborgen naar onze klanten.

Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid, dat is waar HDV Steigerbouw voor staat!

Klik op onderstaande logo’s zodat u onze certificaten kunt inzien.

vca-logo-eps-in-pms-339-en-280-contour

iso14001

vsb-logo-2015-296x300

Als lid van branche verenging VSB, de Vereniging van Steigerbouw- , Hoogwerk- en Betonbekistingsbedrijven is HDV Steigerbouw in het bezit van het certificaat Waarborgregeling als teken dat HDV Steigerbouw veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.