Steigerbouw projecten

In de ruim twintig jaar dat HDV steigers bouwt heeft HDV veel ervaring opgebouwd, zowel met gewone als met allerlei complexe projecten. Hierdoor is  HDV al ver in de voorbereiding van een project in staat om mee te denken met de klant.

HDV is betrokken bij projecten in de bouw, haven & industrie en offshore. Variërend van nieuwbouw en restauratie tot petrochemische en infrastructurele projecten. HDV Steigerbouw zorgt voor een veilige werkplek op hoogte, zowel op land als boven het water.

Onze expertise ligt in het vormen van steigers voor complexe bouwprojecten, met inachtneming van alle mogelijke veiligheidsmaatregelen. HDV kan zeer snel schakelen. Bijvoorbeeld bij een lekkage op hoogte of een mankement in een havenkraan.

HDV Steigerbouw is een betrouwbare partner voor alle oplossingen op het gebied van stalen steigerbouw. Of het nu gaat om een gevelsteiger in de achtertuin of een complexe hangsteiger boven het water.  
De medewerkers van HDV weten precies welke eisen de verschillende werkzaamheden op een bouwplaats aan een steiger stellen. Dat is van levensbelang, want met de juiste steiger kan iedereen vlot zijn werk doen. Zonder hinderlijke obstakels of gevaarlijke stappen.

Wij zetten uw werk graag in de steigers!

HEEFT U EEN STEIGER NODIG? ONTVANG NU EEN VOORSTEL!