STEIGERBOUWER BIJ HDV

Op zoek naar een baan als steigerbouwer? Vacatures voor steigerbouwer hebben wij regelmatig bij HDV. HDV Steigerbouw zoekt geen ‘gewone’ steigerbouwer. Wij zoeken steigerbouwers die van aanpakken weten. Steigerbouw monteurs die niet alleen goed werk afleveren, maar ook op een correcte manier omgaan met onze klanten en opdrachtgevers.

STEIGERBOUWER VACATURES

HDV Steigerbouw werkt met ervaren en gediplomeerde steigerbouwers. Ook een leerling steigerbouwer die het vak nog onder de knie moet krijgen, bieden wij geregeld plaats. HDV heeft met enige regelmaat de volgende vacatures :

 • 1e steigerbouw monteur
 • 2e steigerbouw monteur
 • Leerling steigerbouwer
 • Sjouwers
 • Krimpfolie monteurs
 • Leerling krimpfolie monteurs

Als steigerbouwer bij HDV Steigerbouw bedien je voornamelijk klanten in de regio Zeeland. Je monteert en demonteert steigers in een team van vakmensen waarbij je voor je eigen en elkaars veiligheid zorg draagt. Als steigerbouw monteur in dienst van HDV heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je gemotiveerd en gedisciplineerd en ga je goed om met onze klanten.

SOLLICITEREN ALS STEIGERBOUWER

Spreekt bovenstaande jou aan? Voldoe jij als steigerbouwer aan de criteria waar volgens HDV een professionele steigerbouwer aan moet voldoen? En ben je in het bezit van de juiste diploma’s?

Solliciteer dan hier, met bijvoeging van je CV. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bij gebleken geschiktheid bieden wij je een contract aan met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Wie weet, tot gauw bij HDV Steigerbouw!

helm-blauw

BEL ONS NU:

0118 466 550

Ma – Vrij: 7.00 – 18.00

Zaterdag & Zondag: Gesloten

Noodgeval: 24 uur / 7 dagen

 • Boaz Brom, Bouwgroep Peters
  “Het is fijn samenwerken met de mensen van HDV. Ze zijn kundig in hun vak, geen uitdaging die ze niet aandurven, en ze gaan zorgvuldig om met de monumenten waar wij aan werken.”
 • DELTA Netwerkgroep, Middelburg
  “De voorbereidings- en uitvoeringszaken door HDV Steigerbouw verlopen altijd probleemloos. Ik kan niks verzinnen dat voor verbetering vatbaar  zou zijn. ”
 • Molenmaker Techniek B.V uit Sneek
  “Wij zijn uitermate tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden van HDV en met name de flexibiliteit”.

HEEFT U EEN STEIGER NODIG?  ONTVANG NU EEN VOORSTEL!