INDUSTRIËLE STEIGERBOUW

HDV Steigerbouw heeft in de loop der jaren al heel wat steigers gemonteerd voor industriële en offshore steigerbouw projecten. Met onze ruim 20 jaar ervaring in de industriële steigerbouw hebben we heel wat bijzondere steigers geplaatst. Wat u nodig heeft als industriële onderneming, bouwen wij.

Wij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van alle soorten steigerbouw projecten in de industriële sector zoals petrochemie, scheepswerven, pharmacie, staalconstructie industrie, voedingsindustrie, cement industrie, olieplatforms, papier industrie en haven industrie. Van regulier onderhoud, shut-downs, corrosieprojecten tot nieuwbouw. HDV Steigerbouw levert industrieel maatwerk.

vloer-icl-terneuzen-1024x577 imag0440-e1415371800708

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR COMPLEXE INDUSTRIËLE STEIGERBOUW

Industriële steigerbouw is vaak complexer dan de reguliere steigerbouw projecten. Daarom zijn in de steigerbouw voor de industrie veelzijdige, creatieve en innovatieve oplossingen vereist. HDV Steigerbouw levert bij grote projecten voor industriële ondernemingen een totaalpakket. Onze gecertificeerde en ervaren steigerbouwers voor de industrie zorgen ervoor dat de steigerbouwwerken aan alle veiligheidsvoorschriften en strenge normen voor industriële steigerbouw voldoen.

Welk project in de industriële steigerbouw mogen wij voor u uitvoeren? Bel 0118 – 466550 of mail HDV steigerbouw

BEL ONS NU:

0118 625 148

Ma – Vrij: 7.00 – 18.00

Zaterdag & Zondag: Gesloten

Noodgeval: 24 uur / 7 dagen

  • Boaz Brom, Bouwgroep Peters
    “Het is fijn samenwerken met de mensen van HDV. Ze zijn kundig in hun vak, geen uitdaging die ze niet aandurven, en ze gaan zorgvuldig om met de monumenten waar wij aan werken.”
  • DELTA Netwerkgroep, Middelburg
    “De voorbereidings- en uitvoeringszaken door HDV Steigerbouw verlopen altijd probleemloos. Ik kan niks verzinnen dat voor verbetering vatbaar  zou zijn. ”
  • Molenmaker Techniek B.V uit Sneek
    “Wij zijn uitermate tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden van HDV en met name de flexibiliteit”.

HEEFT U EEN STEIGER NODIG?  ONTVANG NU EEN VOORSTEL!