STEIGERBOUWBEDRIJF

Oplossingsgerichtheid, maatwerk, betrouwbaarheid… Dat is wat u kunt verwachten van steigerbouwbedrijf HDV. Wij zijn altijd en overal inzetbaar. In elk steigerbouwproject, hoe gecompliceerd ook, zien wij een uitdaging en bedenken wij een oplossing. Oplossingen zijn op maat afgestemd op uw eisen en wensen. Ons steigerbouwbedrijf kijkt daarbij verder dan de standaardoplossingen en denkt innovatief en creatief met u mee gedurende het gehele proces.

Aan onze steigerbouw worden de hoogste eisen gesteld. Vanzelfsprekend. Veiligheid staat voorop bij steigerbouwbedrijf HDV. Al 20 jaar zijn wij de betrouwbare partner van onze klanten.

STEIGERBOUWBEDRIJF HDV LEVERT MAATWERK EN EEN TOTAALPAKKET

Steigerbouwbedrijf HDV biedt u maatwerk steigerbouw. Logistiek of technisch complexe projecten vragen een speciale aanpak en expertise. Wij hebben brede ervaring met dit soort projecten. Ons steigerbouwbedrijf gaat geen uitdaging uit de weg!

HDV Steigerbouw levert u bij grote projecten een totaalpakket. Dat houdt in dat wij u het gehele steigerbouwtraject uit handen nemen van de engineering, het teken- en berekenwerk, de montage en demontage van de steiger tot de logistiek van het steigermateriaal. U wordt dus geheel ontzorgd!

Iedere opdracht plannen wij samen met u nauwgezet in. Wij spelen altijd flexibel in op gewijzigde omstandigheden bij onze klanten. Uw project is bij steigerbouw bedrijf HDV in ervaren, betrouwbare en professionele handen. En heeft u een steigerbouw project dat op zeer korte termijn gerealiseerd moet zijn… Geen probleem. Steigerbouwbedrijf HDV staat u met raad en daad bij en zet uw project in no time in de steigers.

Welk steigerbouw project mogen wij voor u op maat uitvoeren? Bel 0118 – 466550 of mail  HDV Steigerbouw. 

imag0057-e1415372293454

middelburg-granaat

gemeenteborsele

CERTIFICERING STEIGERBOUWBEDRIJF HDV

Steigerbouwbedrijf HDV is ISO9001 en VCA gecertificeerd en lid van de VSB, de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB). Onze steigerbouwmonteurs en steigerbouwers zijn in het bezit van alle vereiste diploma’s en certificaten en werken volgens de richtlijn steigerbouw.

Ons steigerbouwbedrijf werkt met eigen personeel, gereedschappen, materialen en machines. Alle materialen worden getest volgens de NEN richtlijnen. Zo beschikken wij altijd over de juiste materialen, gereedschappen en machines en kunnen wij een uitstekende kwaliteit waarborgen naar onze klanten.

Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid, dat is waar HDV Steigerbouw voor staat!

iso14001vca-logo-eps-in-pms-339-en-280-contour

  • Boaz Brom, Bouwgroep Peters
    “Het is fijn samenwerken met de mensen van HDV. Ze zijn kundig in hun vak, geen uitdaging die ze niet aandurven, en ze gaan zorgvuldig om met de monumenten waar wij aan werken.”
  • DELTA Netwerkgroep, Middelburg
    “De voorbereidings- en uitvoeringszaken door HDV Steigerbouw verlopen altijd probleemloos. Ik kan niks verzinnen dat voor verbetering vatbaar  zou zijn. ”
  • Molenmaker Techniek B.V uit Sneek
    “Wij zijn uitermate tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden van HDV en met name de flexibiliteit”.

HEEFT U EEN STEIGER NODIG?  ONTVANG NU EEN VOORSTEL!